dimarts, 13 de juliol del 2010

SORTIDA DIUMENGE 11/07/2010

Ja ha passat una setmana, i de nou amorrat a l’ordinador per intentar explicar, d’una manera breu, el que ha donat de sí el cap de setmana.
El dissabte, l’Enric, en Harald i en Jaume hem fet una sortida curteta per Mas Llunés fins el Pasteral. L’Enric, que ha representat a la colla ciclista “de2a” a la manifestació a favor de l’Estatut, no volia fer una sortida massa llarga, no fos cas que a la tarda l’hi toqués fer sèries per la capital.
El diumenge la colla ja feia més goig, doncs a més a més de l’Enric, en Harald i en Jaume, també hi havia en Francesc, en Juanjo i en Tomàs. De sortida i un cop agafem la carretera d’Anglès ens trobem amb en Ramon Borrell, que també s’afegeix al grup.Tot plegats ens dirigim a Brunyola i a l’alçada d’Estanyol, ens trobem amb en Miguel que ens acompanya fins a Anglès. Nosaltres continuem direcció a Osor, on un cop hem acabat d’esmorzar reprenem el camí en direcció a Sant Hilari, tots menys en Tomàs, que ho fa per Anglès.En arribar a Santa Coloma, ens hem acostat al “si no fos” per refrescar-nos i fer un canvi d’impressions del que ha donat aquest cap de setmana tan calorós.
RECORREGUT DE LA SORTIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada