dilluns, 5 de juliol del 2010

RUTA DE LES ERMITES

Al final ha arribat el gran dia, després d’haver posposat la sortida diverses vegades, aquest diumenge a 2/4 de vuit del matí ens hem trobat a la Plaça de la Sardana, l’Enric, en Harald, en Francesc, l’Emili, en Toni, en Jaume i en Joan Collell (a última hora ha fallat en Juanjo) per fer la RUTA DE LES ERMITES.
De sortida hem agafat la pista forestal que surt del Parc de Sant Salvador i ens porta a Farners,deixem constància del nostre pas per l’ermita amb la foto de rigor i tot seguit ens dirigim cap a Argimon agafant l’antic camí que passa per Roca Abillera i ens porta al Rieral; en arribar a Argimon,a més de fer la foto, ho aprofitem per esmorzar. Reprenem el camí en direcció a Sant Pere Cercada, ens proveïm de líquid a la font Font del Vidre (no fos cas que més endavant ens fes falta)... De moment tenim un dia amb un cel enteranyinat que fa que la temperatura no sigui massa alta. Arribem a Sant Pere i per no perdre el costum tornem a deixar constància gràfica de la nostra estada,tot seguit agafem el camí que ens porta a Santa Victòria de Sauleda; en aquest punt en Toni i l’Emili deixen d’acompanyar-nos,obligacions familiars fan que no puguin continuar fent el recorregut, això sí, abans la foto de rigor.Ara el camí ens porta en direcció a Sant Miquel de Cladells, el sol comença a apretar, sort que de moment fa baixada, arribem a sota el pont de l’eix sense cap problema, a partir d’ara toca patir per arribar a Sant Miquel, forta pujada i molta calor. En arribar-hi aprofitem per proveir-nos de líquid, menjar una miqueta i, com no, fer la foto.Tot seguit ens dirigim a Santa Margarida de Vallors, passem per Can Joanic sense cap contratemps; a partir d’ara segurament ve la part més dura de la ruta, a més a més, el sol apreta de valent.Després de deixar constància (fotogràfica, com no podria ésser d’altra manera) del nostre pas per Santa Margarida de Vallors, agafem el camí que ens porta a El Pedró, prop de 4 km amb una pujada no massa dura però constant. En arribar a aquest punt ja portem fetes 7 ermites.Decidim acostar-nos a la Taberna del Sobirà per dinar, a mig fer comença a ploure, és hora de marxar i la cosa pinta malament,de comú acord decidim deixar per un altre dia les ermites de Santa Creu d’Horta i Santa Bàrbara, ens parem a Sant Andreu de Castanyetque és l’última de les ermites i, a més, ve de pas per arribar a Santa Coloma, com no podria ésser d’altra manera també fem la foto de grup.

I fins aquí el comentari de la sortida setmanal, esperant que hagi agradat a tothom.
Menció a part per en Harald, que ha aprofitat l’ocasió per presentar en societat la seva última adquisició, una espectacular LAPIERRE ZESTY 714 tope gama amb tecnologia Cancellara, esperem que pugui gaudir-la al màxim.

També vull recordar que aquest dissabte dia 10 hi ha un sopar al Restaurant Franciac a partir de les 9 del vespre, preu per persona: 15 €, per apuntar-se a Country Bike o bé amb “el Presi”.

Des d’aquí volem destacar que l’Oriol Roura i en Jofre Collell han assolit el Campionat Provincial de BTT en les seves respectives categories, felicitats campions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada