divendres, 20 d’agost del 2010

DESPRÉS DE VACANCES

Després d'un mes de tenir el blog abandonat i aprofitant que estic de vacances he reprès l’activitat informativa.
Durant tots aquets dies les sortides dels caps de setmana han estat habituals, com sempre, bàsicament per carretera. Cal destacar que el diumenge 18 de juny, aprofitant que el Tour de França pasava molt a prop de Catalunya, l’Enric, en Gerard i jo vam arribar fins al Port de Pailhères per gaudir d’aquest espectacle ciclista que és el Tour; a les fotos es pot observar la gran quantitat d’aficionats que atrau.



Per altra banda, la sortida d’aquest diumenge de Santa Maria ha estat en BTT, i podríem dir que ha sigut més aviat nefasta; de matinada ha caigut un xàfec que ha fet que més d’un decidís quedar-se al llit. A les 8 del matí 5 bikers sortíem en direcció a Sant Hilari, i a l’alçada de les Foses, primera parada per arreglar una punxada a la bici d’en Jaume. A mig camí del Villaret Vell, punxada doble: en Sergi i en Juanjo. Arribem a Sant Hilari sense cap més contratemps, esmorzem a Ca la Marta i reprenem el camí de Santa Coloma. Decidim baixar pel Nen Jesús de Praga, les Planes de la Masó, Can Canaleta, Riera de Joanet i pujar a Santa Victòria Sauleda; però avui no era el nostre dia i en Harald amb la seva flamant LAPIERRE, passant per una zona molt bruta, amb aquesta bici, que encara no està del tot adaptada a la comarca de la Selva(és de fabricació francesa i amb components americans), ha petat la patilla del canvi. Per aquest motiu hem decidit no pujar a Santa Victòria i baixar pel Molí del Bagís i els Vivers d’en Massaneda, i fer la retrobada final al “Si no fos”.
En la sortida d’avui ens ha acompanyat en Sergi, que està passant uns dies de vacances a casa d’en Harald, esperem que hagi gaudit del matí ciclista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada