diumenge, 11 d’abril del 2010

SETMANA SANTA

DIVENDRES
Aquesta Setmana Santa ens hem fet un tip de bicicleta, el divendres sortíem a les 8 del matí des de la Plaça de la Sardana en Francesc, l'Enric, en Harald i en Jaume per estirar les cames i agafar ritme de cara el que ens esperava en els dies següents, a la sortida s'hi van afegir en Joan Figueres i en Francesc Hosta.
El recorregut va discorre per els voltants de Caldes i Cassà amb esmorzar al Restaurant Franciac, una sortida sense història.

DISSABTEAvui, sortida amb els companys de club d'en Harald vinguts de França, l'Enric i en Jaume, van poder gaudir d'una sortida realment extraordinària, amb una estructura de primera, durant tot el recorregut vam disposar del suport logístic d'un furgó equipat per fer front a qualsevol incident.El recorregut plantejat de la sortida era: Riudarenes, Caldes, Llagostera, Tossa, Sant Feliu, S'Agaró, Platja d'Aro, Calonge, La Ganga, Santa Pellaia, Cassà i Riudarenes.
Aprofitant l'avantatge de tenir un furgó d'assistència vam parar a S'Agaró per fer un repostatge amb totes les de la llei. Quant el grup va passar per Platja d'Aro l'Enric i en Jaume van retallar camí, la resta del grup va continuar amb la ruta proposada.
En acabar els nostres veïns francesos estaven molt contents de com havia anat el primer dia.Al vespre es va celebrar un sopar de germanor al restaurant de l'Esparra.

DIUMENGE
Avui el temps plujós de primera hora ha fet suspendre la sortida que teníem prevista, al migdia ha sortit el sol i els que han pogut ho han aprofitat per estirar les cames, el nostres amics francesos desafiant el temps han pujat a Sant Hilari baixant per Osor, en arribar a Anglès ha començat a ploure, tots al furgó i cap a casa.

DILLUNS
Matí fresc després de la pluja del diumenge. El recorregut previst per avui és el d'una etapa de muntanya, sortida amb cotxe fins a Les Preses i des d'allà amb la bici pujarem a Collfred, Vidrá (parada per repostar), Torelló Coll de Bracons i Les Preses.
La duresa del recorregut ha fet que el ritme fos lent i amb forces reagrupaments,
el suport del furgó ens ha servit per alleugerir d'equipatge en moments puntuals.
Al final satisfacció general per la convivència d'aquests dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada