diumenge, 11 d’abril del 2010

ESMORZAR A MONELLS

Un altra matinal magnífica per gaudir de la bicicleta. Com de costum sortida a les 8 del matí de la Plaça de la Sardana. Avui, a mès dels habituals de cada diumenge ens han acompanyat en XICU, L'ANTONIO i en TOMÀS.


Sortida a bon ritme en direcció Girona (amb els habituals estira-arronsa de l'Antonio), i tots juntets (alguns amb més problemes que altres per seguir el ritme) fins arribar a l'inici de la Pujada els Àngels, a partir d'aquí cada un ha anat pujant al seu ritme. A dalt del Santuari en hem trobat amb la família ciclista de l'Antònio, tots junts hem baixat fins a Madremanya per agafar la carretera que ens portarà a Monells on hem esmorzat. (L'Albert que tenia molta pressa a continuat tot sol cap a Santa Coloma).



Per cremar las calories de l'esmorzar agafem la carretera de Santa Pellaia, (aquí també cada un feia el que podia), en arribar a dalt foto, reagrupament i baixada fins a Cassà de la Selva per agafar la carretera amb direcció Riudellots, Vilobí i Santa Coloma.
En resum sortida distreta amb pollastre rostit inclòs en el menú.
El proper diumenge si el temps acompanya sortida a 2/4 de 8 del matí des de l'estació d'autobusos per anar a Baget-Oix i La Vall de Bac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada