dimarts, 14 de setembre del 2010

ÚLTIMES SORTIDES

Últimament tinc el blog una mica desatès, la referència a les sortides d'aquest final d’estiu s’ha tornat força monòtona; la falta de pluja i les altes temperatures fan que el bosc estigui molt sec i sigui poc recomanable per a la pràctica de BTT, per això darrerament les sortides s’han fet amb bicicleta de carretera.
El passat diumenge 29 d’agost la sortida va transcórrer per la zona d’Amer i la Vall de Llémena. Per tal de poder esmorzar a Can Quer, al Pasteral, aquest cop vam fer la ruta al revés, és a dir, primer les Enzies i després les Serres. No cal fer cap més comentari d’aquest recorregut, ja que és un dels més habituals en aquesta zona.
El dissabte 4 de setembre el CC Farners va organitzar per 5è any la pedalada nocturna, amb 2 circuits diferents, tant per la dificultat com per la distància a recórrer. A la pàgina del club trobareu més informació d’aquesta jornada.
El diumenge dia 5 estava programada una sortida per carretera per la zona del Baix Empordà i la Selva Marítima. Les previsions eren que la participació seria més aviat escassa, però finalment vam poder fer un grup de 8 ciclistes. El recorregut: Sta. Coloma, Caldes, Llagostera, Sta. Cristina (parada per esmorzar), St. Feliu, St. Grau, Llagostera, Caldes i Sta. Coloma; com podeu comprovar un recorregut amb molts sants i santes.
CAP DE SETMANA DE LA DIADA
Aquest cap de setmana ha estat més mogudet. Personalment, dissabte vaig participar en la 2a MAKISSADA celebrada a Sils, i vaig prendre part en el REPTE BTT de 84 km., també hi van prendre part en Joan Collell, en Joan Roura i en Jordà Collell. La veritat és que m’ho vaig passar d’allò més bé amb un recorregut variat i sense cap dificultat tècnica per destacar. A la pàgina web dels Makis 7 hi podeu trobar informació més detallada.
RECORREGUT

Diumenge, mentre jo descansava, la resta de companys es va acostar a Anglès per participar a la 1a Marxa TRENKACAMES, prova amb dos recorreguts diferents per escollir, un de 18 km i l’altre de 30 km. A la pàgina web trobareu les classificacions finals dels dos recorreguts i fotos d’alguns participants.
RECORREGUT TRENKACAMES

Per altra banda, aquest proper cap de setmana l’Enric, en Harald i en Jaume ens desplacem a França per participar en la prova de BTT “TRANSVOLCANIQUE”, que se celebra a la població de Blanzat, amb un recorregut de 90 km el dissabte i de 85 km el diumenge.
Esperem donar més informació d’aquesta sortida la propera setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada