diumenge, 26 de desembre del 2010

NADAL 2010

Torna a fer un grapat de dies que no actualitzo el bloc. La falta d’inspiració per descriure les sortides de cap de setmana estan cada cop més directament proporcionades amb la facilitat en que decidim el recorregut que farem. Últimament la qualitat en el repostatge a mig matí ha baixat amb picat, al igual que la solvència bancària i el preu del peatge s’ha enfilat com el de la benzina. Sembla ser que la millor opció és l’ISARD de Sant Hilari; no cal dir que juntament amb el de can Puig, aquestes són les àrees de servei més concorregudes.
Últimament les sortides també s’han ressentit una mica en quant a nombre de dorsals, amb alguna baixa per problemes mecànics, de temperatura, d’altres de físics, per no citar els que canvien per una activitat més adient en aquesta època de l’any. Al cap i a la fi no deixen de ser petits accidents que també passen a les millors famílies.
Un cop més aprofitant aquestes dates, ens hem ajuntat amb les nostres mitges taronges i descendents al voltant d’una gran taula, aquesta vegada al Restaurant EL CASTELL a Brunyola, on el menjar i el beure no ha faltar durant tot el sopar.


S’ha de procurar que aquestes trobades no estiguin tant distanciades en el temps. En l’apartar de fotos trobareu un petit reportatge del sopar.
Des d’aquest blog es vol fer menció especial del greu accident sofert per el nostre company del Club Ciclista Farners, Francesc Hosta, tot esperant una ràpida recuperació perquè pugui estar una altre cop entre nosaltres on de ben segur que es troba molt a faltar. També voldriem donar ànims i suport a la Marta en aquets moments tant difícils per a ella i la seva família.
Esperem que la propera actualització del bloc no sigui per comentar l’aventura de la QUEBRANTAHUESOS.
El bloc “De2a” us desitja un Bon Nadal i millor 2011