dilluns, 31 de maig del 2010

SORTIDA DIUMENGE 30/05/2010

La sortida d’aquest diumenge, l’hem tornat a fer amb bicicleta de carretera; amb l’absència dels neoprofessionals Enric i Harald, que es troben competint al Tour de Còrsega. Amb aquest panorama tot feia preveure que seríem pocs els que faríem la sortida, però a l’hora de la veritat hem tingut l’agradable sorpresa que, després de molts dies, ens han acompanyat en Joan i en Tomàs.Del recorregut d’aquest diumenge no n’havíem parlat abans, però aixó no ha estat cap problema per posar-nos d’acord. Com que una part havia d’arribar d’hora a Sta. Coloma, hem decidit esmorzar a Osor i després continuar en direcció a Sant Hilari, on ens hem dividit en 2 grups: en Jaume, en Francesc i en Juanjo hem baixat directament a Sta. Coloma, i en Joan i en Tomàs han continuat per un altre recorregut.
Com sempre, adjunto algunes fotografies per recordar moments de la sortida, aquest cop amb un convidat no gaire habitual en aquestes dates.El proper diumenge la sortida serà amb bicicleta de muntanya, ens hem de preparar pel diumenge dia 13, que si no hi ha res de nou farem la ruta de les ermites.

dilluns, 24 de maig del 2010

LA SORTIDA DEL DIUMENGE

La sortida d’aquest diumenge ha estat multitudinària, després de veure el resultat de les votacions per escollir el recorregut, tot feia pensar amb una sortida molt concorreguda, al final només érem en Jaume i l’Enric al lloc de sortida a l’hora establerta.De totes maneres aquest incident no ha fet variar el recorregut escollit i, tot xino-xano, hem començat a enfilar-nos en direcció a l’Espinau i hem agafat la pista que ens porta al Coll de Roscall, per continuar fins el Pla de Llences. En aquest indret hem començat a baixar en direcció a Gironella, per remuntar en direcció La Grevolosa i sortir a la Carretera d’Osor.Després d’esmorzar a Osor, hem agafat una pista que surt del passeig d’en Borrell, que ens porta en direcció a Sant Hilari.En arribar a sota Sant Miquel de les Formigues, hem agafat la pista en direcció al Padró, el Rossell, Castanyet i, finalment, Santa Coloma.La d’avui ha estat una sortida amb unes vistes i un paisatge meravellós, i una vegetació extraordinària, només enterbolida per la presència de les torres de la MAT.

ESTEU D’ACORD EN FER LA RUTA DE LES ERMITES EL 13 DE JUNY?

dimecres, 19 de maig del 2010

SORTIDA DIUMENGE 23/05/2010

Aquesta setmana hem proposat dos recorreguts per realitzar, farem el més votat.
Pel recorregut OSOR PER LA GREVOLOSA, la sortida serà a 2/4 de 8 del matí.
Aquests són els enllaços de les rutes per fer en bici de muntanya.

OSOR PER LA GREVOLOSA

SANTA BÀRBARA-CAN PUIG


Prem a sobre i, un cop obert, a la pestanya "summary" hi veuràs el perfil i totes les dades

diumenge, 16 de maig del 2010

SORTIDA AL SANTUARI DEL COLL

La novetat d’aquest cap de setmana era l’opció de votar el recorregut pel diumenge, el resultat no ha estat del tot satisfactori ja que la participació en les votacions ha sigut força baixa. Esperem que en la consulta d’aquesta setmana la cosa millori.
Fent referència a la sortida, cal remarcar que en l’opció escollida s’ha variat el recorregut final, les obligacions familiars i l’activitat esportiva a la TV axí ho aconsellava.El recorregut ens portava a la zona de les Guilleries; hem sortit de Sta. Coloma en direcció a Vilobí, Mas Llunés, Anglès, Osor i Santuari del Coll, on hem aprofitat la parada per esforzar i gaudir de les vistes al Pantà de Susqueda i el Cabrerès.De tornada a Osor, en lloc de seguir direcció a St. Hilari, hem escollit recular fins a Anglès per anar a Sta. Coloma. En resum, una sortida una mica “light” que ha servit per preservar les forces pels propers esdeveniments.Per escollir la propera sortida repetirem votació, aquest cop anirem a la muntanya, s’ha d’estrenar la bici d’en Harald. S’accepten propostes de recorregut.

dimarts, 11 de maig del 2010

SORTIDA DIUMENGE 16/05/2010

Aquesta setmana hem proposat com a novetat dos recorreguts per realitzar, farem el més votat.
Aquests són els enllaços de les rutes per fer en bici de carretera.

EL COLL VOLTA CURTA

GRIONS



Prem a sobre i, un cop obert, a la pestanya "summary" hi veuràs el perfil i totes les dades

diumenge, 9 de maig del 2010

SANTA BÀRBARA

Aquest diumenge, “la grupeta” s’ha dividit en 2; els més pros, l’Enric i el Harald han anat d’excursió per la Garrotxa a fer la TERRA DE REMENCES i, segons els seus comentaris, han quedat molt contents de com els ha anat, deixant a part la remullada que han patit a la meitat del recorregut.
La resta ens hem acostat a l’ermita de SANTA BÀRBARA, on se celebrava l’aplec. Abans ens hem parat a l’Espinau per proveir-nos tant de sòlid com de líquid.Com podeu observar a les fotos, hi havia un ambient molt festiu i el dia, almenys al matí, era molt agradable. Aprofitant l’avinentesa vam poder visitar la capella i el refugi que normalment estan tancats. Cal destacar la feina feta per rehabilitar l’ermita i el seu excel•lent estat de conservació, a més de les extraordinàries vistes de què es pot gaudir.
De tornada a Santa Coloma vam poder observar les conseqüències negatives que origina la línia de la MAT al seu pas pels boscos de les nostres contrades.

diumenge, 2 de maig del 2010

SANT MARTÍ SACALM

En principi, per la sortida d’avui, la intenció era fer un recorregut per les comarques de la Selva, Osona i Garrotxa, és a dir, pujar per Sant Hilari, Sant Sadurní d’Osormort, Rupit, St. Esteve d’en Bas i Sta. Coloma, però davant les previsons metereològiques tan dolentes hem decidit canviar el recorregut per un que en cas d’imprevistos ens agafés a prop de casa. Amb una votació democràtica i totalment lliure de qualsevol pressió s’ha decidit per unanimitat fer la ruta de les Serres, amb esmorzar a Granollers de Rocacorba, per continuar en direcció a les Planes; en arribar a Amer ens hem acostat fins a Sant Martí Sacalm.De baixada, el temps ha començat a empitjorar i, en passar per la Cellera, ha començat a ploure d’una manera intermitent. Ha estat en sortir d’Anglès i fins a Sant Martí Sapresa quan ens ha arreplegat el ruixat fort, i des d’aquí fins a Santa Coloma ni una gota.
Al final, quasi 100 km i, a part de la pluja final, tot ha anat molt bé.
El cap de setmana proper: TERRA DE REMENÇES! (no per a tots)